Jumat, 06 Desember 2019

Lirik Lagu Anisa Salma - Lilo

Lilo - Anisa Salma


Opo Wis Ora Kelingan
Sumpah Janjimu Mung Marang Aku
Sineksen Lintang Rembulan
Jarene Tresnamu Mung Kanggo Aku

Wis Nganti Telung Ketigo
Nanging Sliramu Ora Kirim Warto
Bareng Saiki Wis Teko
Kowe Malah Gandeng Kenyo Liyo

Ora Nyono Ora Ngiro
Kowe Medhot Taline Asmoro
Tresnaku Kang Tulus Suci
Ra Mbok Jogo Malah Mbok Blenjani

Opo Pancen Wis Nasibku
Kudu Pisahan Karo Sliramu
Snadyan Abot Jroning Ati
Nanging Aku Ra Biso Ngoncati

Lilo Atiku Wis Lilo
Nadyan Batinku Keloro-loro
Nanging Aku Ra Kuwowo
Mergo Atiku Wis Kebacut Tresno

Ora Nyono Ora Ngiro
Kowe Medhot Taline Asmoro
Tresnaku Kang Tulus Suci
Ra Mbok Jogo Malah Mbok Blenjani

Opo Pancen Wis Nasibku
Kudu Pisahan Karo Sliramu
Nadyan Abot Jroning Ati
Nanging Aku Ra Biso Ngoncati

Lilo Atiku Wis Lilo
Nadyan Batinku Keloro-loro
Nanging Aku Ra Kuwowo
Mergo Atiku Wis Kebacut Tresno
Disqus Comments