Senin, 04 November 2019

Lirik Lagu Nella Kharisma - Tresno Sejati

Tresno Sejati - Nella Kharisma


Tresno Kang Sejati
Ra Bakal Mblenjani
Ati Loro Dadi Siji

Kowe Lungo Kerjo
Ono Negri Monco
Mugo Kowe Tetep Setyo

Senadyan Ra Lilo
Yen Sliramu Lungo
Kabeh Iki Tak Trimo

Mbiyen Kowe Janji
Ora Bakal Lali
Tak Enteni Yen Sliramu Bali

Mugo Kowe Eling Aku
Janjimu Urip Karo Aku
Tak Tunggu Yen Sliramu Setyo
Mugo Bali Koyo Mbiyen Mulo
Tresnaku Siji Mung Kowe
Ra Bakal Ono Gantine

Tresno Kang Sejati
Ra Bakal Mblenjani
Ati Loro Dadi Siji
Kowe Lungo Kerjo
Ono Negri Monco
Mugo Kowe Tetep Setyo

Senadyan Ra Lilo
Yen Sliramu Lungo
Kabeh Iki Tak Trimo
Mbiyen Kowe Janji
Ora Bakal Lali
Tak Enteni Yen Sliramu Bali

Mugo Kowe Eling Aku
Janjimu Urip Karo Aku
Tak Tunggu Yen Sliramu Setyo
Mugo Bali Koyo Mbiyen Mulo
Tresnaku Siji Mung Kowe
Ra Bakal Ono Gantine

Mugo Kowe Eling Aku
Janjimu Urip Karo Aku
Tak Tunggu Yen Sliramu Setyo
Mugo Bali Koyo Mbiyen Mulo
Tresnaku Siji Mung Kowe
Ra Bakal Ono Gantine
Disqus Comments