Senin, 04 November 2019

Lirik Lagu Nella Kharisma - Sewu Kutho

Sewu Kutho - Nella Kharisma


Sewo Kuto Uwis Tak Liwati
Sewu Ati Tak Takoni
Nanging Kabeh Podo Rangerteni
Lungamu Neng Endi
Pirang Tahun Aku Nggoleki
Seprene Durung Biso Nemoni

Wis Tak Coba Nglaliake Jenengmu
Soko Atiku Sak Tenane
Aku Ora Ngapusi Isih Tresno Sliramu

Umpamane Kowe Uwis Mulyo Lilo Aku Lilo
Yo Mung Siji Dadi Panyuwunku
Aku Pengin Ketemu
Senajan Sak Kedeping Moto
Kanggo Tombo Kangen Jroning Dodo

Wis Tak Coba
Nglaliake Jenengmu Soko Atiku
Sak Tenane Aku Ora Ngapusi
Isih Tresno Sliramu

Umpamane Kowe Uwis Mulyo Lilo Aku Lilo
Yo Mung Siji Dadi Panyuwunku
Aku Pengin Ketemu
Senajan Wektumu Mung Sedhela
Tak Nggo Tombo Kangen Jroning Dodo

Senajan Sak Kedeping Moto
Tak Nggo Tombo Kangen Jroning Dodo
Disqus Comments