Kamis, 31 Oktober 2019

Lirik Lagu Sarah Brillian - Download Cinta

Download Cinta - Sarah Brillian


Awale Seko Facebook
Awakku Dadi Sibuk
Sibuk Moco Komenanmu
Ono Neng Statusku

Awit Mulo Kenalan
Rajin Chatting Chattingan
Mergo Ati Langsung Connect
Aku Saiki Betah Melek

Ora Sue Mung Rong Wulan
Kekancan Dadi Pacaran

Thuk Gothak Gathuk Gothak Gathuk
Chattingan Karo Sliramu
Saben Wektu Inboxku Penuh
Curhatmu Lan Rayuanmu

Thuk Gothak Gathuk Gothak Gathuk
Facebookan Karo Sliramu
Kangmas Upload Sworo Atimu
Lan Kangmas Download Atiku
Kangmas Download Cintaku

Awale Seko Facebook
Awakku Dadi Sibuk
Sibuk Moco Komenanmu
Ono Neng Statusku

Awit Mulo Kenalan
Rajin Chatting Chattingan
Mergo Ati Langsung Connect
Aku Saiki Betah Melek

Ora Sue Mung Rong Wulan
Kekancan Dadi Pacaran

Thuk Gothak Gathuk Gothak Gathuk
Chattingan Karo Sliramu
Saben Wektu Inboxku Penuh
Curhatmu Lan Rayuanmu

Thuk Gothak Gathuk Gothak Gathuk
Facebookan Karo Sliramu
Kangmas Upload Sworo Atimu
Lan Kangmas Download Atiku
Kangmas Download Cintaku

Thuk Gothak Gathuk Gothak Gathuk
Chattingan Karo Sliramu
Saben Wektu Inboxku Penuh
Curhatmu Lan Rayuanmu

Thuk Gothak Gathuk Gothak Gathuk
Facebookan Karo Sliramu
Kangmas Upload Sworo Atimu
Lan Kangmas Download Atiku
Kangmas Download Cintaku
Disqus Comments