Senin, 07 Oktober 2019

Lirik Lagu Jihan Audy - Ra Iso Lali

Jihan Audy - Ra Iso Lali


Langit Bumi Sing Nyekseni Loro Atiku
Sesek Yen Aku Kelingan Marang Sliramu
Nanging Tak Pendem Mergo Sliramu
Saiki Wis Duwe Penggantiku

Sayang Opo Bener Jarene Koncoku
Yen Sliramu Wis Duwe Penggantiku
Ning Kene Aku Hurung Isoh Lali
Karo Sliramu Sing Tak Sayang

Nadyan Aku Wis Mencoba Melupakan
Nanging Aku Isih Tansah Kelingan
Manise Esemu Lan Endah Sojomu
Sing Ra Isoh Tak Lalekne

Langit Bumi Sing Nyekseni Loro Atiku
Sesek Yen Aku Kelingan Marang Sliramu
Nanging Tak Pendem Mergo Sliramu
Saiki Wis Duwe Penggantiku

Nadyan Aku Wis Mencoba Melupakan
Nanging Aku Isih Tansah Kelingan
Manise Esemu Lan Endah Sojomu
Sing Ra Isoh Tak Lalekne

Langit Bumi Sing Nyekseni Loro Atiku
Sesek Yen Aku Kelingan Marang Sliramu
Nanging Tak Pendem Mergo Sliramu
Saiki Wis Duwe Penggantiku
Disqus Comments