Selasa, 08 Oktober 2019

Lirik Lagu FDJ Emily Young - Kacang Lali Kulite

FDJ Emily Young - Kacang Lali Kulite


Sekirane Riko Wes Sing Demen Maning
Lilo Sun Lilo Riko Lalekno
Sekirane Riko Wes Duwe Liyane
Sing Paran Paran Ison Riko Tinggal

Dienggo Paran Dwe Demenan
Kadong Atine Kanggo Wong Liyan

Koyo Kacang Lali Kulite
Bengen Sayang Saiki Sing Gape
Korban Sun Seprono Seprene
Koyo Sing Ono Regane

Koyo Kacang Lali Kulite
Bengen Sayang Saiki Sing Gape
Korban Sun Seprono Seprene
Koyo Sing Ono Regane

Yaduh Guti Apuo Nasib Awak Iki
Isun Hang Nunggoni
Wong Liyo Hang Nduweni

Sekirane Riko Wes Sing Demen Maning
Lilo Sun Lilo Riko Lalekno
Sekirane Riko Wes Duwe Liyane
Sing Paran Paran Ison Riko Tinggal

Dienggo Paran Dwe Demenan
Kadong Atine Kanggo Wong Liyan

Koyo Kacang Lali Kulite
Bengen Sayang Saiki Sing Gape
Korban Sun Seprono Seprene
Koyo Sing Ono Regane

Koyo Kacang Lali Kulite
Bengen Sayang Saiki Sing Gape
Korban Sun Seprono Seprene
Koyo Sing Ono Regane

Yaduh Guti Apuo Nasib Awak Iki
Isun Hang Nunggoni
Wong Liyo Hang Nduweni
Disqus Comments