Jumat, 06 September 2019

Lirik Lagu Syahiba Saufa - Mundur

Mundur - Syahiba Saufa


Sepurane Sun Arep Mundur Teko Riko
Teko Welas Riko
Setuhune Sun Magih Demen Ambi Riko
Jujur Isun Ngabot Ambi Riko
Selawase Selawase
Sing Ono Gantine

Kelendi Maning Isun Osing Duwe Doyo
Osing Duwe Doyo

Nyatane Isun Mulo Osing Pantes Nggandeng Riko
Sing Di Karepno Wong Tuwek Riko
Mergone Isun Kurang Sempurno
Isun Kurang Sempurno

Lilakno Isun Arep Ngadoh Teko Welas Riko
Turutono Karepe Wong Tuwek
Hang Njodohno Riko Ambi Wong Liyo
Hang Pantes Ambi Riko

Nyatane Isun Mulo Osing Pantes Nggandeng Riko
Sing Di Karepno Wong Tuwek Riko
Mergone Isun Kurang Sempurno
Isun Kurang Sempurno

Lilakno Isun Arep Ngadoh Teko Welas Riko
Turutono Karepe Wong Tuwek
Hang Njodohno Riko Ambi Wong Liyo
Hang Pantes Ambi Riko

Nyatane Isun Mulo Osing Pantes Nggandeng Riko
Sing Di Karepno Wong Tuwek Riko
Mergone Isun Kurang Sempurno
Isun Kurang Sempurno

Lilakno Isun Arep Ngadoh Teko Welas Riko
Turutono Karepe Wong Tuwek
Hang Njodohno Riko Ambi Wong Liyo
Hang Pantes Ambi Riko
Disqus Comments