Senin, 02 September 2019

Lirik Lagu Syahiba Saufa - Grajagan Banyuwangi

Grajagan Banyuwangi - Syahiba Saufa


Raono Bengi Sing Tau Sepi
Lanang Wadon Hang Nekani
Ngilangaken Susahe Ati

Lungguh Ring Pasir-pasiran
Sembur-semburan Geredhoan
Bisik-bisik Semayanan
Lanang Wadon Uber-uberan

Gandheng Tangan Ring Pinggiran
Pinggir Pesisir Gerajagan
Bisik-bisik Semayanan
Matri Janji Urip Bareng

Sir-siran Ambi Gendhangan
Gending Asli Banyuwangian

Lungguh Ring Pasir-pasiran
Sembur-semburan Geredhoan
Bisik-bisik Semayanan
Lanang Wadon Uber-uberan

Gandheng Tangan Ring Pinggiran
Pinggir Pesisir Gerajagan
Bisik-bisik Semayanan
Matri Janji Urip Bareng

Sir-siran Ambi Gendhangan
Gending Asli Banyuwangian

Gerajagan Banyuwangi
Raono Dino Sing Tau Sepi
Lanang Wadon Hang Nekani
Ngilangaken Susahe Ati

Lanang Wadon Hang Nekani
Ngilangaken Susahe Ati
Disqus Comments