Rabu, 04 September 2019

Lirik Lagu Suliyana - Koco Bureng

Koco Bureng - Suliyana


Mulet Miring Selisih
Welas Iki Mergo Sing Imbang
Butuh Riko Jangkepi
Myakne Anteng Ati Sing Goyang

Isun Koyo Bubukan
Tanpo Gulo Rasane Pait Temenan
Podo Sun Tanpo Riko
Singono Manis Manise Urip Iki

Koco Bureng Dinggo Dandan, Nono Gambare
Seneng Sampek Edan, Nono Jawabe, Nono Balese
Koco Bureng Dinggo Dandan, Nono Gambare
Seneng Sampek Edan, Nono Jawabe, Nono Balese

Koco Bureng Dinggo Dandan
Demen Demen Dewek

Mulet Miring Selisih
Welas Iki Mergo Sing Imbang
Butuh Riko Jangkepi
Myakne Anteng Ati Sing Goyang

Isun Koyo Bubukan
Tanpo Gulo Rasane Pait Temenan
Podo Sun Tanpo Riko
Singono Manis Manise Urip Iki

Koco Bureng Dinggo Dandan, Nono Gambare
Seneng Sampek Edan, Nono Jawabe, Nono Balese
Koco Bureng Dinggo Dandan, Nono Gambare
Seneng Sampek Edan, Nono Jawabe, Nono Balese

Koco Bureng Dinggo Dandan, Nono Gambare
Seneng Sampek Edan, Nono Jawabe, Nono Balese
Koco Bureng Dinggo Dandan, Nono Gambare
Seneng Sampek Edan, Nono Jawabe, Nono Balese

Koco Bureng Dinggo Dandan
Demen Demen Dewek
Disqus Comments