Jumat, 06 September 2019

Lirik Lagu Safira Inema - Kangene Ati

Kangene Ati - Safira Inema


Kangene Ati Setengah Mati
Yo Mung Kowe Wong Sing Tak Sayangi
Atiku Kasmaran Aku Wedi Kelangan
Yo Mung Kowe Ra Ono Liyane

Manise Esemmu Katonan Ing Netraku
Aduh Kang Mas Aku Kangen Sliramu

Silire Angin Dalu Tak Titipne Kangenku
Sumebyar Cahyane Lintang
Kairing Tembang Rindu

Kangene Atiku Pingin Ketemu
Karo Kowe Memanik Atiku

Kangene Ati Setengah Mati
Yo Mung Kowe Wong Sing Tak Sayangi
Atiku Kasmaran Aku Wedi Kelangan
Yo Mung Kowe Ra Ono Liyane

Manise Esemmu Katonan Ing Netraku
Aduh Kang Mas Aku Kangen Sliramu

Silire Angin Dalu Tak Titipne Kangenku
Sumebyar Cahyane Lintang Kairing Tembang Rindu

Kangene Atiku Pengen Ketemu
Karo Kowe Memanik Atiku
Disqus Comments