Rabu, 25 September 2019

Lirik Lagu Prigel Anjarwening - Bromo Ninggal Janji

Bromo Ninggal Janji - Prigel Anjarwening


Indah Ing Gemerlip Lintang
Sing Nduwur Ning Awang Awang
Ning Sayange Aku Mung Biso Nyawang

Duh Indah Ing Wengi Iki
Rembulan Setyo Ngancani
Eling Marang Janji Naliko Kuwi

Sumilire Angin Wengi
Sing Biyen Ngelus Rambutku
Ning Sayange Kowe Ra Ono Sandingku
Gawe Gelo Atiku

Aku Kan Tulus Lan Tresno
Ngugemi Tuluse Roso
Roso Tresno Ono Sak Jroning Dodo

Jenengmu Biyen Tak Tulis
Ono Uwite Cemoro
Ora Ilang Biyen Nganti Ganti Mongso
Dadi Seksine Tresno

Pucuking Cemoro Sing Ono Lerenge Bromo
Kangen Pingin Krungu Tembang Tembang Tresno
Kae Mego Mendung Tansah Setyo Dadi Payung
Payunge Ati Sing Lagi Nandang Wuyung

Indah Ing Gemerlip Lintang
Sing Nduwur Ning Awang Awang
Ning Sayange Aku Mung Biso Nyawang

Duh Indah Ing Wengi Iki
Rembulan Setyo Ngancani
Eling Marang Janji Naliko Kuwi

Sumilire Angin Wengi
Sing Biyen Ngelus Rambutku
Ning Sayange Kowe Ra Ono Sandingku
Gawe Gelo Atiku

Aku Kan Tulus Lan Tresno
Ngugemi Tuluse Roso
Roso Tresno Ono Sak Jeroning Dodo

Jenengmu Biyen Tak Tulis
Ono Uwite Cemoro
Ora Ilang Biyen Nganti Ganti Mongso
Dadi Seksine Tresno

Pucuking Cemoro Sing Ono Lerenge Bromo
Kangen Pingin Krungu Tembang Tembang Tresno
Kae Mego Mendung Tansah Setyo Dadi Payung
Payunge Ati Sing Lagi Nandang Wuyung
Payunge Ati Sing Lagi Nandang Wuyung
Disqus Comments