Sabtu, 28 September 2019

Lirik Lagu Indah Permata - Nggambar Nong Ati

Nggambar Nong Ati - Indah Permata


Bengen Riko Ngomong Welas
Seng Bakal Ono Wong Liyan
Bengen Riko Ngomong Janji
Tulus Suci Sampek Mati

Sun Anggep Iku Temenanan
Tibane Tego Mecah Ati Iki
Kario Gampang Riko Ngomong Welas
Riko Ngomong Sayang

Wes Entek Welas Iki
Wes Entek Sayang Iki
Hang Tau Sun Nggambar Nong Jero Ati
Seng Bisa Luntur Sampek Mati

Wes Entek Roso Iki
Disqus Comments