Senin, 02 September 2019

Lirik Lagu Ilux ID - Masio Sek Sayang

Masio Sek Sayang - Ilux ID


Sak Temene Ati Iki Wis Entek Entekan
Njajal Sak Isone Aku Nahan
Tapi Opo Doyo Wis Ora Ono Tenogo
Sampe Mati Roso Aku

Tapi Untung Aku Sadar Kowe Sopo
Pas Atimu Perih Kowe Moro
Sepurane Saiki Aku Ra Biso Nrimo
Mung Di Butuhno Pas Atimu Loro

Kurang Opo Kabeh Tak Turuti
Penjalukmu Kabeh Yo Wes Tak Lakoni
Tapi Kowe Tego, Kok Yo Tego Mentolo Terus Ngelarani

Catu Ati Iki Durung Mari
Saiki Mbok Tambahi Manasi Ati
Njenengan Ngeten Tenan
Tak Iklasno Sampean
Masio Sek Sayang

Tapi Untung Aku Sadar Kowe Sopo
Pas Atimu Perih Kowe Moro
Sepurane Saiki Aku Ra Biso Nrimo
Mung Di Butuhno Pas Atimu Loro

Kurang Opo Kabeh Tak Turuti
Penjalukmu Kabeh Yo Wes Tak Lakoni
Tapi Kowe Tego, Kok Yo Tego Mentolo Terus Ngelarani

Catu Ati Iki Durung Mari
Saiki Mbok Tambahi Manasi Ati
Njenengan Ngeten Tenan
Tak Iklasno Sampean
Masio Sek Sayang

Njenengan Ngeten Tenan
Tak Iklasno Sampean Masio Sek Sayang
Disqus Comments