Sabtu, 07 September 2019

Lirik Lagu Didi Kempot - Kusumaning Ati

Kusumaning Ati - Didi Kempot


Kusumaning Ati
Duh Wong Bagus Kang Tak Anti-anti
Mung Tekamu
Biso Gawe Senenge Atiku

Biyen Nate Janji
Tak Ugemi Ora Bakal Lali
Tur Kelingan
Jroning Ati Sak Bedahing Bumi

Kadung Koyo Ngene Saiki Piye Karepe
Malah Mirangake
Manis Pambukane Kok Pahit Tibo Mburine
Pancen Mangkelake

Amung Pamujiku Mugo Mugo Ra Ono Rebedho
Sak Pungkure Nggonmu Lungo Ora Kondo Kondo

Kusumaning Ati Duh Wong Bagus Kang Tak Anti-anti
Mung Tekamu Biso Gawe Senenge Atiku
Biyen Nate Janji Tak Ugemi Ora Bakal Lali
Tur Kelingan Jroning Ati Sak Bedahing Bumi

Kadung Koyo Ngene Saiki Piye Karepe
Malah Mirangake
Manis Pambukane Kok Pahit Tibo Mburine
Pancen Mangkelake

Amung Pamujiku Mugo Mugo Ra Ono Rebedho
Sak Pungkure Nggonmu Lungo Ora Kondo Kondo
Disqus Comments