Senin, 09 September 2019

Lirik Lagu Arif Citenx - Setengah Sadar Tengah Ilang

Setengah Sadar Tengah Ilang - Arif Citenx


Aku Tansah Kelingan
Howone Sek Durung Ilang
Biyen Kowe Sing Tak Sayang
Saiki Uwes Ilang

Rasane Koyok Ngayang
Setengah Sadar Tengah Ilang
Kelingan Waktu Pacaran
Susah Seneng Koyok Bojoan

Wes Ra Eling Karo Janjine
Ra Bakal Pisah Nganti Kuwade
Tanpo Alasan Tego Ninggalke
Ketoke Setyo Malah Ngelarakne

Aku Tansah Kelingan
Howone Sek Durung Ilang
Biyen Kowe Sing Tak Sayang
Saiki Uwes Ilang

Rasane Koyok Ngayang
Setengah Sadar Tengah Ilang
Kelingan Waktu Pacaran
Susah Seneng Koyok Bojoan

Wes Ra Eling Karo Janjine
Ra Bakal Pisah Nganti Kuwade
Tanpo Alasan Tego Ninggalke
Ketoke Setyo Malah Ngelarakne
Disqus Comments