Senin, 05 Agustus 2019

Lirik Lagu Wandra - Tresno Sesiseh

Tresno Sesiseh - Wandra


Abot Mikir Tak Renggo Dewe
Abot Nyonggo Kahanan Iki
Mungkin Cukup Semene Anggonku Tresno

Cerah Lintang Lan Wulan Soyo Ilang
Ati Perih Amergo Tresno Sesiseh
Tulung Gusti Gawenen Atiku Dadi Bungah

Awakku Nggreges
Mikerne Kenangan Awake Dewe
Sing Ra Iso Di Baleni
Kowe Tego Mileh Cidro

Ra Ono Angin Mendung Lan Ra Ono Udan
Omonganmu Wani Tenan Medhot Tresno
Sing Lagi Kasmaran
Kowe Mung Ngguyu Tanpo Salah

Ra Ono Angin Mendung Lan Ra Ono Udan
Kowe Tego Ninggal Aku Kowe Tego
Mblenjani Janjimu
Eling Karma Ora Bakal Nyasar

Abot Mikir Tak Renggo Dewe
Abot Nyonggo Kahanan Iki
Mungkin Cukup Semene Anggonku Tresno

Awakku Nggreges
Mikerne Kenangan Awake Dewe
Sing Ra Iso Di Baleni
Kowe Tego Mileh Cidro

Ra Ono Angin Mendung Lan Ra Ono Udan
Omonganmu Wani Tenan Medhot Tresno
Sing Lagi Kasmaran
Kowe Mung Ngguyu Tanpo Salah

Ra Ono Angin Mendung Lan Ra Ono Udan
Kowe Tego Ninggal Aku Kowe Tego
Mblenjani Janjimu
Eling Karma Ora Bakal Nyasar

Ra Ono Angin Mendung Lan Ra Ono Udan
Omonganmu Wani Tenan Medhot Tresno
Sing Lagi Kasmaran
Kowe Mung Ngguyu Tanpo Salah

Ra Ono Angin Mendung Lan Ra Ono Udan
Kowe Tego Ninggal Aku Kowe Tego
Mblenjani Janjimu
Eling Karma Ora Bakal Nyasar
Disqus Comments