Jumat, 16 Agustus 2019

Lirik Lagu Vita Alvia - Tibo Mburi (feat. Wandra)

Tibo Mburi (Feat. Wandra) - Vita Alvia


Aku Dewekan Ning Dalan Prapatan
Sakwise Kowe Ngajak Bubaran
Senajan Loro Nanging Kudu Tak Terimo
Mugo Wae Sing Apik Nggo Dewe

Saktenane Atiku Durung Biso Nerimo
Kowe Gandeng Karo Uwong Liyo
Kowe Ora Ngerasakke Sing Tak Rasakke
Sing Penting Kowe Bahagia, Aku Gampang

Duh Gusti Paringono Aku Kuat Ati
Mugo Mugo Oleh Ganti Sing Luwih Gemati
Elingo, Mugo Kowe Ora Dadi Gelo
Mergo Gelo Lan Kuciwo Tibone Ning Mburi


Mlaku Nem Wulan Aku Iseh Dewekan
Krungu Kabar Kowe Arep Tunangan
Senajan Loro Nanging Kudu Tak Terimo
Mugo Wae Sing Apik Nggo Kowe

Saktenane Atiku Durung Biso Nerimo
Kowe Gandeng Karo Uwong Liyo
Kowe Ora Ngerasakke Sing Tak Rasakke
Sing Penting Kowe Bahagia, Aku Gampang

Duh Gusti Paringono Aku Kuat Ati
Mugo Mugo Oleh Ganti Sing Luwih Gemati
Elingo, Mugo Kowe Ora Dadi Gelo
Mergo Gelo Lan Kuciwo Tibone Ning Mburi

Aku Ngerti Kowe Ora Gampang
Kadung Suwe Dewe Bebarengan
Nanging Gusti Duwe Dalan Liyo
Aku Kudu Lilo, Aku Kudu Nerimo Lan Legowo

Duh Gusti Paringono Aku Kuat Ati
Mugo Mugo Oleh Ganti Sing Luwih Gemati
Elingo, Mugo Kowe Ora Dadi Gelo
Mergo Gelo Lan Kuciwo Tibone Ning Mburi

Duh Gusti Paringono Aku Kuat Ati
Mugo Mugo Oleh Ganti Sing Luwih Gemati
Elingo, Mugo Kowe Ora Dadi Gelo
Mergo Gelo Lan Kuciwo Tibone Ning Mburi

Kowe Kudu Lilo, Kowe Kudu Nerimo Legowo
Disqus Comments