Kamis, 22 Agustus 2019

Lirik Lagu Via Vallen - Salah Paham

Salah Paham - Via Vallen


Koe Teko Ning Aku
Neteske Eluh Ning Pipimu
Beban Opo Sing Ono Ning Uripmu

Ceritakno Karo Aku
Aku Ning Sandingmu
Ojo Mbok Pendem Gawe Susah Atimu

Ra Bakal Awakku Tego
Weruh Koe Nandang Loro
Abote Urip Gawe Atimu Nelongso

Nanging Kabeh Ojo Mbok Anggep
Aku Iki Dadi Ono Roso
Aku Mung Pengen Dadi Sing Slalu Ono

Koe Malah Terlalu Dalam
Mbok Anggep Kabeh Kui Katresnan
Maaf Kamu Itu Slah Paham

Sepurane Aku
Ora Biso Tresno Karo Awakmu
Mergo Koe Kuwi Dudu Pilihanku
Kabeh Wektuku Wes Kanggo Awakmu
Sing Penting Koe Seneng Iso Ngguyu

Aku Karo Koe Sabendino Barengan
Mlaku Mrono Mrene Kadang Karo Gandengan
Nanging Kabeh Iki Dudu Mergo Katresnan
Mungkin Lebih Baik Kita Hanya Berteman

Yo Sorry Yen Aku Wes Gawe Koe Baper
Hilangno Roso Sayangmu Sing Wis Kadung Banter
Dudu Maksudku Hanya Memberi Harapan
Aku Pengen Ono Nggo Koe Tekan Mboh Kapan

Koe Malah Terlalu Dalam
Mbok Anggep Kabeh Kui Katresnan
Maaf Kamu Itu Slah Paham

Sepurane Aku
Ora Biso Tresno Karo Awakmu
Mergo Koe Kuwi Dudu Pilihanku
Kabeh Wektuku Wes Kanggo Awakmu
Sing Penting Koe Seneng Iso Ngguyu

Sepurane Aku
Ora Biso Tresno Karo Awakmu
Mergo Koe Kuwi Dudu Pilihanku
Kabeh Wektuku Wes Kanggo Awakmu
Sing Penting Koe Seneng Iso Ngguyu
Sing Penting Koe Seneng Iso Ngguyu
Disqus Comments