Selasa, 06 Agustus 2019

Lirik Lagu Nella Kharisma - Mawar Biru

Mawar Biru - Nella Kharisma


Tumetesing Waspaku
Ora Tego Rasaning Atiku
Ninggalake Sliramu Priyo Idamanku

Tansah Katon Esemmu
Ngawe Ngawe Rasaning Atiku
Ngelingake Naliko Bareng Mlaku Mlaku

Ora Nyono, Ora Ngiro Yen Ngene Dadine
Aku Kudu Melu Ndherek’ake Romo Lan Ibuku
Mulih Neng Desoku

Wekasan Mung Welingku
Aku Titip Kembang Mawar Biru
Openono Minongko Tondho Katresnanku

Tumetesing Waspaku, Ora Tego Rasaning Atiku
Ninggalake Sliramu Priyo Idamanku
Tansah Katon Esemmu Ngawe Ngawe Rasaning Atiku
Ngelingake Naliko Bareng Mlaku Mlaku

Ora Nyono, Ora Ngiro Yen Ngene Dadine
Aku Kudu Melu Ndherek’ake Romo Lan Ibuku
Mulih Neng Desoku

Wekasan Mung Welingku, Aku Titip Kembang Mawar Biru
Openono Minongko Tondho Katresnanku
Disqus Comments