Minggu, 11 Agustus 2019

Lirik Lagu Afteshine - Jomblo Bebas

Jomblo Bebas - Afteshine


Loro Ning Njero Ati Iki
Mergo Kowe Sing Njalari
Tresno Tulus Sing Tak Jogo
Ora Nyongko Kowe Iso Tego

Aku Mung Iso Nggeguyu
Lehku Ngerasakke Polahmu

Lungamu Ninggalke
Loro Ning Atiku
Kowe Ngarang Cerito
Yen Kabeh Iki Mau Salahku

Wes Bola-bali Kowe Mung Ngobral Janji
Lambemu Lamis Nyatane Ra Ono Bukti
Wes Tak Ikhlaske Senadyan Nggerus Atine
Nyawang Kowe Pamer Sing Anyar Kae

Ora Masalah Ora Tak Gawe Susah
Sleman Jembar, Jogja Luas Jomblo Bebas
Dan Ora Masalah Ora Tak Gawe Susah
Sleman Jembar, Jogja Luas Jomblo Bebas

Saiki Aku Ngrasakke
Jebule Yo Penak Dewe
Lungo Dewe Bebas Ngopo Wae
Ora Ono Kowe Nyatane Aku
Biasa Wae

Wes Bola-bali Kowe Mung Ngobral Janji
Lambemu Lamis Nyatane Ra Ono Bukti
Wes Tak Ikhlaske Senadyan Nggerus Atine
Nyawang Kowe Pamer Sing Anyar Kae

Ora Masalah Ora Tak Gawe Susah
Sleman Jembar, Jogja Luas Jomblo Bebas
Ora Masalah Ora Tak Gawe Susah
Sleman Jembar, Jogja Luas Jomblo Bebas

Dan Ora Masalah Ora Tak Gawe Susah
Sleman Jembar, Jogja Luas Jomblo Bebas
Sleman Jembar, Jogja Luas Jomblo Bebas
Sleman Jembar, Jogja Luas Jomblo Bebas
Disqus Comments