Kamis, 18 Juli 2019

Lirik Lagu Ilux - Nelongso Atiku

Nelongso Atiku - Ilux


Ra Eling Janjine Biyen
Kowe Ninggal Aku Ora Mikir Mikir
Tanpo Masalah Sing Ono
Kowe Moro Ngadoh, Gawe Ati Iki Cidro

Mili Deres Banyu Moto
Ngiringi Langkahku Ngiklasno Awakmu
Mungkin Iki Wes Garise
Aku Kudu Pisah Tanpo Aku Ngeroso Salah

Nelongso Atiku, Nangis Ning Batinku
Kowe Ninggal Aku Tanpo Sebab Moro Lungo
Yen Wes Ora Sayang Mending Kowe Ngomong
Ojo Moro Moro Ngilang

Mili Deres Banyu Moto
Ngiringi Langkahku Ngiklasno Awakmu
Mungkin Iki Wes Garise
Aku Kudu Pisah Tanpo Aku Ngeroso Salah

Nelongso Atiku, Nangis Ning Batinku
Kowe Ninggal Aku Tanpo Sebab Moro Lungo
Yen Wes Ora Sayang Mending Kowe Ngomong
Ojo Moro Moro Ngilang

Yen Wes Ora Sayang Mending Kowe Ngomong
Ojo Moro Moro Ngilang
Disqus Comments