Jumat, 14 Juni 2019

Lirik Lagu Vita Alvia - Kependem

Kependem - Vita Alvia


Welas Isun Kependem
Koyo Wowo Njero Sekem
Angen Sun Sing Kereken
Yo Nong Riko Hang Sung Angen

Sing Ono Ngeruhi
Welas Nong Njero Ati

Salah Isun Mendem Roso
Sing Gancang Ngomong Nong Riko
Serto Wis Bareng Wong Liyo
Getunono Wis Percumo

Makne Wis Roso Iki
Sun Simpen, Sun Gowo Mati
Riko Hang Isun Welasi
Uwis Ono Hang Nduweni

Isun Sing Nyalahno Riko
Mungkin Jodone Sing Ono
Lan Isung Mung Biso Ndungo
Mugo Baen Riko Senengo

Sing Ono Ngeruhi
Welas Nong Njero Ati

Salah Isun Mendem Roso
Sing Gancang Ngomong Nong Riko
Serto Wis Bareng Wong Liyo
Getunono Wis Percumo

Makne Wis Roso Iki
Sun Simpen, Sun Gowo Mati
Riko Hang Isun Welasi
Uwis Ono Hang Nduweni

Isun Sing Nyalahno Riko
Mungkin Jodone Sing Ono
Lan Isung Mung Biso Ndungo
Mugo Baen Riko Senengo

Sing Ono Ngeruhi
Welas Nong Njero Ati
Disqus Comments