Senin, 17 Juni 2019

Lirik Lagu Nella Kharisma - Cerita Masa Lalu

Cerita Masa Lalu - Nella Kharisma


Kowe Nangis Neng Ngarepku
Ngelingake Wektu Ku Usap Eluhmu
Nelesi Sapu Tanganku
Ninggalke Bekas Eluh
Eluh Tangisanmu

Saiki Wes Bedo
Raiso Ngulang Cerito
Cerito Saiki Tinggal Kenangan

Opo Maksudmu Ngarep Aku
Kowe Sing Gawe Aku Ngene
Sing Tak Karep Sewe Bahagia

Melaku Neng Dalan Uripe
Dewe  Dewe

Duh Mas Mbok Ngerti
Kowe Saiki Udu Sopo Sopoku
Mbok Tulung Ojo
Sering Ngeluh Neng Ngarepku

Tangisanmu Ngelengke Aku
Marang Cerito Masa Lalu
Eleng Awakmu Mbien
Gawe Tatu Atiku

Saiki Wes Bedo
Raiso Ngulang Cerito
Cerito Saiki Tinggal Kenangan

Opo Maksudmu Ngarep Aku
Kowe Sing Gawe Aku Ngene
Sing Tak Karep Sewe Bahagia

Melaku Neng Dalan Uripe
Dewe  Dewe

Duh Mas Mbok Ngerti
Kowe Saiki Udu Sopo Sopoku
Mbok Tulung Ojo
Sering Ngeluh Neng Ngarepku

Tangisanmu Ngelengke Aku
Marang Cerito Masa Lalu
Eleng Awakmu Mbien
Gawe Tatu Atiku

Duh Mas Mbok Ngerti
Kowe Saiki Udu Sopo Sopoku
Mbok Tulung Ojo
Sering Ngeluh Neng Ngarepku

Tangisanmu Ngelengke Aku
Marang Cerito Masa Lalu
Eleng Awakmu Mbien
Gawe Tatu Atiku

Eleng Awakmu Mbien
Gawe Tatu Atiku
Eleng Awkmu Saiki
Wes Dudu Jodohku
Disqus Comments