Senin, 17 Juni 2019

Lirik Lagu Didi Kempot - Ngoyak Tresno

Ngoyak Tresno - Didi Kempot


Aku Ora Wedi, Panase Segoro Geni
Ning Endi Lungamu, Tak Goleki
Jerune Samudro Ra Biso Ngalangi
Tresnaku, Sing Ono Neng Ati

Aku Lan Uripmu, Koyo Langit Lan Bumi
Aku Mlarat Bondho, Duweku Mung Tresno Iki
Aku Dudu Rojo, Uripku Rekoso
Mung Duwe Nyowo Lan Roso Tresno

Yen Wis Jodo, Aku Lan Kowe Nyawiji
Sugih Miskin Ginaris Kang Dumadi
Yen Wis Jodo, Aku Lan Kowe Nyawiji
Tresnaku Mbok Tompo Tulus Neng Ati

Aku Ora Wedi Panase Segoro Geni
Jerone Samudro Ra Biso Ngalangi

Aku Lan Uripmu Koyo Langit Lan Bumi
Aku Mlarat Bondho Duweku Mung Tresno Iki
Aku Dudu Rojo Uripku Rekoso
Mung Duwe Nyowo Lan Roso Tresno

Yen Wis Jodho, Aku Lan Kowe Nyawiji
Sugih Miskin Ginaris, Kang Dumadi
Yen Wis Jodho, Aku Lan Kowe Nyawiji
Tresnaku Mbok Tompo, Tulus Neng Ati

Aku Ora Wedi, Panase Segoro Geni
Jerone Samudro, Ra Biso Ngalangi
Tresnaku Mbok Tompo, Tulus Neng Ati
Disqus Comments