Kamis, 02 Mei 2019

Lirik Lagu REDSOX D.P.R – Sermo Ninggal Cerito

Sermo Ninggal Cerito – REDSOX D.P.R


Pilu Rasane Yen
Kelingan Sliromu
Wis Saking Suwene
Kowe Karo Aku

Nanging Keno Opo Kowe
Tego Medhot Tresno
Aku Kurang Opo Nganti
Kowe Lungo

Mbien Janjimu Ra
Bakal Ninggal Aku
Nanging Nyatane Janjimu
Mung Palsu Mung Sandiwara
Cintamu

Wes Cukup Ngerti
Wae Ro Watakmu
Wes Ora Bakal Ngemis
Neng Awakmu

Aku Nduwe Ati
Nduwe Harga Diri
Lungamu Rak Bakal
Tak Tangisi

Mung Kowe Sing Ngerti
Roso Ati Iki
Aku Ora Gelem Pisah
Nanging Aku Pasrah

Kowe Sing Tak Sayang
Saiki Wis Ilang
Kowe Mung Iso Tak Sawang

Janji Tinggal Janji
Lilakno Awakku
Arep Pie Meneh Iki
Pancen Wis Nasibku

Kudu Medhot Tresno
Disekseni Howo Adem
Sing Neng Waduk Sermo

Birune Langit
Ijone Cemoro
Anyepe Banyu Jembare Sermo

Batinku Njerit
Atiku Kesikso
Sliramu Dijodoke
Wong Tuwo

Snajan Loro Isaku
Mung Nrimo
Aku Percoyo Karma Kui Ono
Howo Adem Neng Waduk Sermo
Dadi Saksi Kowe Cidroo

Mung Kowe Sing Ngerti
Roso Ati Iki
Aku Ora Gelem Pisah
Nanging Aku Pasrah

Kowe Sing Tak Sayang
Saiki Wis Ilang
Kowe Mung Iso Tak Sawang
Hooo

Janji Tinggal Janji
Lilakno Awakku
Arep Pie Meneh Iki
Pancen Wis Nasibku

Kudu Medhot Tresno
Disekseni Howo Adem
Sing Neng Waduk Sermo
Disqus Comments