Rabu, 10 April 2019

LIRIK LAGU RESSY KANIA DEWI - DA BONGAN

Da Bongan - Ressy Kania Dewi


Rimbung Jati Jadi Ciri Cinta Sa Ati
Tangkal Camara Saksina Neundeun Carita
Dua Hate Nu Keur Ngait Meungkeut Diri Sarenghapan
Kiwari Paturay Kedah Patebih

Lain Maksud Udar Jangji Pikeun Ngahiji
Bongan Sumpah Ni Harita Taya Buktina
Najan Leubeut Ku Ka Deudeuh
Najan Pinuh Ku Ka Nyaah
Wayah Na Atuda Dalah Kumaha

Keur Anteng Mi Kadeudeuh
Keur Meujeuh Na Miasih
Angin Peuting Ngahiliwir Mawa Beja
Lain Teu Percaya
Lain Rek Sulaya
Da Bongan Atuh Dalah Kudu Kumaha

Nyeri Peurih Kiwari Geus Kapanggih
Rarungsing Nalangsa Nu Taya Pi Ubareunana
Nyeri.peurih Kiwari Nu Kasorang
Rajet Hate.. Da Bongan Ku Didinya

Keur Anteng Mi Kadeudeuh
Keur Meujeuh Na Miasih
Angin Peuting Ngahiliwir Mawa Beja
Lain Teu Percaya
Lain Rek Sulaya
Da Bongan Atuh Dalah Kudu Kumaha

Nyeri Peurih Kiwari Geus Kapanggih
Rarungsing Nalangsa Nu Taya Pi Ubareunana
Nyeri.peurih Kiwari Nu Kasorang
Rajet Hate.. Da Bongan Ku Didinya
Disqus Comments