Senin, 08 April 2019

LIRIK LAGU NELLA KHARISMA - TATUNE ATI

Tatune Ati - Nella Kharisma


Tresnaku Iki
Sing Tak Gowo Tekan Mati
Kok Ungkap Sakjroning Ati
Ilang Nyowo Tak Lakoni
Gede Tresno Ning Ati

Dino Ganti Wulan
Yo Mung Kowe Sing Tak Sayang
Kok Gawe Atiku Bimbang
Tresnamu Sak Iki Ilang
Cidro Janji Kang Suci

Umpomo Kowe Ngerti Lorone Ati Iki
Ilang Tresno Kari Tatune Ati

Opo Aku Kudu Ngeratapi
Pait Perihe Ati Sing Kebagi
Sampai Kapan Aku Ngenteni
Janji Suci Sing Wes Mok Mblenjani

Umpomo Kowe Ngerti Lorone Ati Iki
Ilang Tresno Kari Tatune Ati

Opo Aku Kudu Ngeratapi
Pait Perihe Ati Sing Kebagi
Sampai Kapan Aku Ngenteni
Janji Suci Sing Wes Mok Mblenjani

Umpomo Kowe Ngerti Lorone Ati Iki
Ilang Tresno Kari Tatune Ati
Disqus Comments