Kamis, 11 April 2019

LIRIK LAGU NELLA KHARISMA - GUSTI ORA SARE

Gusti Ora Sare - Nella Kharisma


Bejo Ciloko Soro Lan Mukti
Wes Ginaris Kang Dumadi
Loro Ati Kowe Seng Natoni
Ben Tak Tompo Lelakon Iki

Gusti Ra Sare Tansah Ngulatke
Tutugno Anggonmu Ngece
Ati Seje Lambe Seng Kok Ucapke
Ora Nyono Ngene Dadine

Gusti Ora Sare Ngerti Sak Kabehe
Gusti Ora Sare Ngerti Sak Nyatane
Seng Salah Aku Opo Kowe
Seng Salah Aku Opo Kowe

Gusti Ra Sare Tansah Ngulatke
Tutugno Anggonmu Ngece
Ati Seje Lambe Seng Kok Ucapke
Ora Nyono Ngene Dadine

Gusti Ora Sare Ngerti Sakabehe
Gusti Ora Sare Ngerti Saknyatane
Gusti Ora Sare Ngerti Sakabehe
Gusti Ora Sare Ngerti Sak Nyatane

Seng Salah Aku Opo Kowe
Seng Salah Aku Opo Kowe
Disqus Comments