Minggu, 07 April 2019

LIRIK LAGU NELLA KHARISMA - AMERGO SAYANG

Amergo Sayang - Nella Kharisma


Jujur Aku Tak Sanggup Bila Kau Jauh
Selalu Ku Menunggu Kehadiranmu
Abot Nyonggo Amergo Rindu
Sesek Rasane Pengen Ketemu

Sayangku Ku Tak Bisa Bila Kau Jauh
Rasane Wedi Kelangan Jero Atiku
Tansah Eling Marang Eseemu
Kabeh Iki Mergo Sayangku

Sewindu Ra Kroso
Kowe Lan Aku Ora Ketemu
Saben Dino Tak Tembangne
Roso Kangen Iki Ono Dodoku

Tak Jaluk Nang Kono Jogonen Tresnomu
Amung Kanggo Aku
Tak Titip Tembang Rindu
Gawe Nggugah Kangen Lan Roso Tresnomu

Kerlap Kerlipe Lintang Tansah Ngancani Saben Bengiku
Pandange Rembulan Sing Dadi Saksi Nandang Kangenku
Bebasane Miber Sukma Iki Ono Ning Sandingmu
Mergo Tanpo Kowe Atiku Dadi Sepi Lan Kroso Sintru

Jujur Aku Tak Sanggup Bila Kau Jauh
Selalu Ku Menunggu Kehadiranmu
Abot Nyonggo Amergo Rindu
Sesek Rasane Pengen Ketemu

Sayangku Ku Tak Bisa Bila Kau Jauh
Rasane Wedi Kelangan Jero Atiku
Tansah Eling Marang Eseemu
Kabeh Iki Mergo Sayangku

Sewindu Ra Kroso Kowe Lan Aku Ora Ketemu
Saben Dino Tak Tembangne Roso Kangen Iki Ono Dodoku
Tak Jaluk Neng Kono Jogonen Tresnomu Amung Kanggo Aku
Tak Titip Tembang Rindu Gawe Nggugah Kangen Lan Roso Tresnomu

Kerlap Kerlipe Lintang Tansah Ngancani Saben Bengiku
Pandange Rembulan Sing Dadi Saksi Nandang Kangenku
Bebasane Miber Sukma Iki Ono Ning Sandingmu
Mergo Tanpo Kowe Atiku Dadi Sepi Lan Kroso Sintru

Jujur Aku Tak Sanggup Bila Kau Jauh
Selalu Ku Menunggu Kehadiranmu
Abot Nyonggo Amergo Rindu
Sesek Rasane Pengen Ketemu

Sayangku Ku Tak Bisa Bila Kau Jauh
Rasane Wedi Kelangan Jero Atiku
Tansah Eling Marang Eseemu
Kabeh Iki Mergo Sayangku
Disqus Comments