Senin, 18 Maret 2019

LIRIK LAGU FDJ EMILY YOUNG - TUMAN

Tuman - FDJ Emily Young


Basan Wes Kadong Cinta
Jebule Bocahe Ora
Tuman, Tuman

Bendino Di Gawani
Tapi Ra Gelem Ngerabi
Tuman, Tuman

Alasan Gong Siap Mbojo
Sek Gong Oleh Rowong Tuwo
Siasat Ngelesmu Kate Mlekoto
Bendino Wes Tak Wa Ni
Tapi Ragelem Mbalesi
Kesel Ngrasakke Sampek Aku Prustasi

Alasan Gong Siap Mbojo
Sek Gong Oleh Rowong Tuwo
Siasat Ngelesmu Kate Mlekoto
Bendino Wes Tak Wa Ni
Tapi Ragelem Mbalesi
Kesel Ngrasakke Aku Sampek Prustasi

Tuman.. Tuman.. Tuman.. Tuman..
Tuman.. Tuman.. Tuman..
Tuman.. Tuman.. Tuman.. Tuman..
Tuman.. Tuman.. Tuman..
Dasar Kau Tuman...

Basan Wes Kadong Cinta
Jebule Bocahe Ora
Tuman, Tuman

Bendino Di Gawani
Tapi Ra Gelem Ngerabi
Tuman, Tuman

Alasan Gong Siap Mbojo
Sek Gong Oleh Rowong Tuwo
Siasat Ngelesmu Kate Mlekoto
Bendino Wes Tak Wa Ni
Tapi Ragelem Mbalesi
Kesel Ngrasakke Aku Sampek Prustasi

Alasan Gong Siap Mbojo
Sek Gong Oleh Rowong Tuwo
Siasat Ngelesmu Kate Mlekoto
Bendino Wes Tak Wa Ni
Tapi Ragelem Mbalesi
Kesel Ngrasakke Aku Sampek Prustasi

Tuman.. Tuman.. Tuman.. Tuman..
Tuman.. Tuman.. Tuman..
Tuman.. Tuman.. Tuman.. Tuman..
Tuman.. Tuman.. Tuman..
Dasar Kau Tuman...
Disqus Comments