Sabtu, 30 Maret 2019

LIRIK LAGU DIDI KEMPOT - PANTAI KLAYAR

Pantai Klayar - Didi Kempot


Tulung Sawangen, Sawangen Aku, Sing Nandang Rindu
Oh Tulung Muliho Nadyan Sedelo, Aku Wis Lilo

Samar Ati Iki Samar, Yen Nganti Kowe Lali
Janjimu Ning Pantai Klayar
Samar Ati Iki Samar, Yen Nganti Kowe Tego
Ninggal Aku Ganti Pacar

Sedino Wae Aku Ora Biso
Adoh Kowe Ning Opo Ninggalke Lungo
Sekedep Wae Aku Ora Lilo
Yen Kowe Nganti Nggandeng Karo Wong Liyo

Tulung Sawangen, Sawangen Aku Sing Nandang Rindu
Oh Tulung Muliho Nadyan Sedelo Aku Wis Lilo

Samar Ati Iki Samar
Yen Nganti Kowe Lali Janjimu Ning Pantai Klayar
Samar Ati Iki Samar
Yen Nganti Kowe Tego Ninggal Aku Ganti Pacar

Sedino Wae Aku Ora Biso
Adoh Kowe Ning Opo Ninggalke Lungo
Sekedep Wae Aku Ora Lilo
Yen Kowe Nganti Nggandeng Karo Wong Liyo

Birune Segoro Kutho Pacitan
Nyimpen Janjimu Seprene Ra Biso Ilang
Birune Segoro Kutho Pacitan
Pantai Klayar Sing Nyimpen Sewu Kenangan
Disqus Comments